Lag din egen podcast

Tromsø Streaming Studio hjelper deg å planlegge, produsere og publisere!

Hva trenger du for en komplett podkastproduksjon?

Vi har sydd sammen en rekke elementer som sammen skaper grunnlaget for en komplett podcast! 

FORMATUTVIKLING

Hvordan skal sendingene deres struktureres? Skal dere ha definerte seksjoner, innringere, eller besvare kommentarer fra forrige episode? Vi hjelper dere å strukturere episoden, slik at flyten blir naturlig.

Coverbilde

Alle podkaster trenger et coverbilde! Vi utarbeider et bilde som fanger essensen til deres podcast.

Lydteknikker

En lydtekniker fra dere, eller Tromsø Streaming Studio holder kontrollen under opptak. God lyd, fengende lydeffekter og kontroll av alt teknisk.

Klipp / Redigering

Når opptak er ferdig, klippes podkasten sammen. Pustepauser fjernes og tangenter som kom litt ut av kontroll kuttes vekk. Revisjon for godkjenning inkludert.

Episode planlegging

Det å ha spissede og konkrete episoder er virkelig ikke noe å fnyse av. Lytteren spiller kanskje av deres podcast på grunn av ett spesifikt tema som vekket interessen. Snakkes det da om et titalls andre tema, risikerer du å miste lytteren. Benzin hjelper dere å spisse og planlegge episodene deres, slik at den relevante informasjonen kommer ut.

Jingle

En jingle er et kort vers, eller en kort melodi som brukes som podkastens lydlogo. Denne spilles gjerne av i starten, slutten og imellom definerte seksjoner av podcasten. Vi utarbeider en jingle som passer for akkurat deres podcast.

Soundpad

Lydeffekter kan skape bedre flyt, humor og relevans i sendingen deres. Tromsø Streaming Studio samler inn opp til 8 lydeffekter, som ved et enkelt knappetrykk kan spilles av under opptak.

Publisering

Tromsø Streaming Studio hjelper dere med å få podkasten publisert ut på de riktige kanalene.

Manus

Om ønskelig kan Tromsø Streaming Studio hjelpe dere med å utvikle manuskript for podkasten. Dette er ikke ment å leses ordrett, men brukes som en guide for å komme gjennom noen planlagte kulepunkter, viktige formiddlinger og uvurdelige budskap.

Studio

Gjør opptakene i et studio, hvor alt er tilrettelagt! Med plass til 4 deltagere, og mulighet for å hente inn gjester via telefon, skype eller andre digitale løsninger, har du rom nok til alle!

360 video

Under sendingen kan et 360 kamera plasseres i studio. Dette resulterer i at alle som prater blir filmet, og podkasten kan publiserer som videocast.

Hosting

Podkasten kan hostes på Tromsø Streaming Studio sine servere, eller på ditt eget nettsted.

Noe av dette har dere kanskje kontroll på selv? Fordelen med et slikt segmentert produksjonsløp er at Benzin kan hjelpe dere med akkurat de oppgavene dere trenger!