Express Studio

Fra KR. 15000,-

3,5 timer økt*

Express Studio tilbyr en enkel og effektiv løsning for alle som ønsker å produsere høykvalitetsvideoer med en minimal innsats. Vårt kompakte studio på 35m2 og med plass til inntil 2 deltagere gir deg muligheten til å produsere profesjonelle videoer med bare en tekniker tilgjengelig.

Express Studio er ideelt for deg som trenger å produsere små hyppige videoer, for eksempel pressemeldinger, podcast-studio, repeterende informasjonssessjoner osv. Vårt studio har alt du trenger for å gjennomføre en vellykket produksjon, fra studiobelysning til muligheter for 2 kameravinkler, presentasjon og logo på sending.

Med en enkel oppsett og et areal på 35m2, gir Express Studio deg muligheten til å fokusere på innholdet i videoen og ikke teknikk. Vi har også en tekniker tilgjengelig for 0,5 timer med rådgiving og støtte, slik at du får den beste produksjonen mulig.

Express Studio kan også utvides med ekstra dekorlys, 75″ skjerm med merkevare, flerkamera-opptak og klipp- og redigeringsmuligheter. Alt for å tilpasse studioet til dine spesifikke krav og behov.

Ta kontakt med oss i dag for å oppleve fordelene med Express Studio. Gjør dine digitale produksjoner enklere enn noen gang før med vårt kompakte og effektive studio.

Express Studio Inneholder:

1 tekniker
25m2 studioareal
Inntil 2 deltagere
Inntil 2x Kameravinkler
Ubemannede kamera
Facebook eller Youtube
0,5 t rådgiving
Studiobelysning
Presentasjon / notater
Logo på sending

Express Studio utvides ofte med:

Dekorlys
75″ Skjerm med merkevare
Flerkamera opptak
Klipp & redigering

Interessert? Ta kontakt!

Produksjoner som passer godt i Express Studio

Remote pro

FRA KR. 55000,-
Profesjonell video- og lydproduksjon med Remote Pro: plass for 8 deltagere, 10 kameravinkler, 2 bemannede kamera, 4 teknikere, 2 timer rådgiving, full studiobelysning, presentasjon/notater med egen logo. La ekspertene ta hånd om din neste produksjon.

Remote standard

FRA KR. 32000,-
Opplev høykvalitets live-streaming med Standard Remote Studio. Plass for 4 deltagere, 2 teknikere, 4 kameravinkler. Bemannet kamera, rådgiving, studiobelysning. Legg til logo, presentasjon/notater for profesjonell publikumsopplevelse. Publiser på Facebook, Youtube, Vimeo.

Express remote

FRA KR. 20000,-
Express Remote gir deg profesjonell video/strømming med vår bærbare studioenhet. 2 deltagere, 2 kameravinkler og en erfaren tekniker sørger for suksess. Legg til logo og presentasjoner, og publiser direkte til Facebook, Youtube, eller egen nettside.

Pro studio

FRA KR. 45000,-
Pro Studio gir høykvalitets lyd- og bilde for digitale produksjoner med plass for 8 deltagere og 110m2 studio areal. Få 4 teknikere, avanserte kameravinkler, bemannede kameraer, studiobelysning, presentasjoner/notater med logo, høykvalitets dekor/lys og 2 75" skjermer med budskap for en profesjonell opplevelse.

Standard studio

FRA KR. 25000,-
Opplev en profesjonell studiosesjon med Standard Studio! Inntil 4 kameravinkler, ett bemannet kamera, direkte streaming til Facebook, Youtube & Vimeo. 1 time rådgiving, studiobelysning, presentasjon/notater, logo på sendingen, medium studiodekor/lys, 75" skjerm for budskap.