Standard studio

Fra KR. 25000,-

3,5 timer økt*

Opplev en profesjonell studiosesjon med Standard Studio! Inntil 4 kameravinkler, ett bemannet kamera, direkte streaming til Facebook, Youtube & Vimeo. 1 time rådgiving, studiobelysning, presentasjon/notater, logo på sendingen, medium studiodekor/lys, 75" skjerm for budskap.

Standard Studio gir deg muligheten til å skape profesjonelle digitale produksjoner med enkelhet. Med opptil 4 kameravinkler, et bemannet kamera og muligheten for direkte streaming til plattformer som Facebook, Youtube og Vimeo, får du all den teknologiske støtten du trenger for en vellykket produksjon. Studioet er utstyrt med 2 teknikere, et studioareal på 55m2, opptil 4 deltagere, 1 time rådgiving, studiobelysning, presentasjon/notater, din logo på sendingen og medium studiodekor/lys, samt en 75″ skjerm for å vise budskap.

Med Standard Studio får du en mer omfattende studioopplevelse enn Express Studio. Studioet er perfekt for større produksjoner, for eksempel en liten paneldebatt, en pressekonferanse eller en produktlansering. Du vil ha tilgang til 2 teknikere, noe som gir deg en sikkerhet for at opptakssesjonen går smertefritt.

Studioet kan også enkelt utvides med flere kameraer og klipp og redigering for å tilpasse seg dine produksjonsbehov. Med Standard Studio kan du være sikker på at du får en profesjonell og effektiv studioopplevelse, som vil hjelpe deg med å formidle ditt budskap på en måte som vil imponere publikum ditt.

Standard studio Inneholder:

2 teknikere
55m2 studioareal
Inntil 4 deltagere
Inntil 4x Kameravinkler
1 bemannet kamera
Facebook, Youtube og Vimeo
1 t rådgiving
Studiobelysning
Presentasjon / notater
Logo på sending
Medium studiodekor/lys
1 x 75″ Skjermer med budskap

Standard studio utvides ofte med:

Flerkamera opptak
Klipp & redigering

Interessert? Ta kontakt!

Produksjoner som passer godt i Standard studio

Remote pro

FRA KR. 55000,-
Profesjonell video- og lydproduksjon med Remote Pro: plass for 8 deltagere, 10 kameravinkler, 2 bemannede kamera, 4 teknikere, 2 timer rådgiving, full studiobelysning, presentasjon/notater med egen logo. La ekspertene ta hånd om din neste produksjon.

Remote standard

FRA KR. 32000,-
Opplev høykvalitets live-streaming med Standard Remote Studio. Plass for 4 deltagere, 2 teknikere, 4 kameravinkler. Bemannet kamera, rådgiving, studiobelysning. Legg til logo, presentasjon/notater for profesjonell publikumsopplevelse. Publiser på Facebook, Youtube, Vimeo.

Express remote

FRA KR. 20000,-
Express Remote gir deg profesjonell video/strømming med vår bærbare studioenhet. 2 deltagere, 2 kameravinkler og en erfaren tekniker sørger for suksess. Legg til logo og presentasjoner, og publiser direkte til Facebook, Youtube, eller egen nettside.

Pro studio

FRA KR. 45000,-
Pro Studio gir høykvalitets lyd- og bilde for digitale produksjoner med plass for 8 deltagere og 110m2 studio areal. Få 4 teknikere, avanserte kameravinkler, bemannede kameraer, studiobelysning, presentasjoner/notater med logo, høykvalitets dekor/lys og 2 75" skjermer med budskap for en profesjonell opplevelse.

Express Studio

FRA KR. 15000,-
Express Studio tilbyr en enkel og effektiv løsning for alle som ønsker å produsere høykvalitetsvideoer med en minimal innsats. Vårt kompakte studio på 35m2 og med plass til inntil 2 deltagere gir deg muligheten til å produsere profesjonelle videoer med bare en tekniker tilgjengelig.