Her kan du lære mer om våre Fasiliteter

Våre nokså fleksible fasiliteter kan selvsagt rigges og brukes på flere måter, og for at du skal lære disse å kjenne så godt som mulig har vi satt opp denne siden for å hjelpe deg med nettop det. Hvordan finner du f.eks. frem til oss på enklest mulig måte? Hvor er nærmeste parkering, og hvordan fungerer parkeringsappene. Finnes det heis, og hva med toaletter. Hva må du tenke på mtp. COVID-19 og hvor kan du henge fra deg klærne. Alt dette, og mere til, får du svar på her på denne siden. Vi ønsker at du kan mest mulig om oss før du kommer, slik at du kan bruke studietiden din mest mulig effektivt.

Heis

Våre fasiliteter inkluderer en praktisk heis/vareheis for enkel last inn og ut av utstyr. Dette gjør det enklere å få tilgang til studioet uten å måtte bekymre seg for trappetrinn eller utfordrende bæring. Heisen gjør det også enklere å transportere større utstyr og gir en enklere og mer effektiv arbeidsflyt.

Les mer »

Parkering

Parkering er enkel og praktisk ved Tromsø Streamingstudio. Vi har gode parkeringsmuligheter like ved studioet, så du slipper å bekymre deg for å finne et sted å parkere før ditt opptak.

Les mer »

Toaletter

I tilknytning til vårt studio har vi to moderne toaletter som er enkelt tilgjengelig. Disse er bare noen få meter utenfor scenedørene. Toalettene har selvsagt strenge COVID-19 krav, slik at vi alle skal kunne være trygge. Både ansatte og de som deltar i produksjonen. Vi har også ytterligere fasiliteter i

Les mer »

Studio

Vårt studio tilbyr alt du trenger for å gjennomføre en TV produksjon med inntil 10 kameravinkler, moderne lydproduksjon, avansert studiobelysning, dekor og accentbelysning for å fremheve merkevaren. Bemanningen har mange års erfaring med liveproduksjon og profesjonell merkevarekommunikasjon. Studioet er svært fleksibelt, med inntil tre kamerasoner og tilstøtende mingleområder, og vi legger stor vekt på interaktivitet for seerne. Vi sender til alle tenkelige kanaler og kan også ordne nettløsning og interaktive elementer.

Les mer »

Sminke

Det kraftige lyset i et studio kan fort gjøre at man ser litt blek ut i ansiktet. Vi kan etter ønske sørge for at en profesjonell sminkør kommer og utfører de nødvendige sminketjenestene slik at dere ser naturlige ut selv i det skarpe lyset.

Les mer »

Sendingskontroll

Hovedkontrollen er hjertet i vårt arbeid og er derfor plassert sentralt i studioet med kort vei til personene som deltar i sendingen. Herfra styrer vi absolutt alt som foregår både i studio og eksternt ute i verden.

Les mer »

Green Screen Studio

Har du behov for visuelle effekter under sendingen som f.eks. sy sammen to bilder eller kanskje en video, så har vi en green screen som brukes til dette.

Les mer »

Møterom

Vi har flere typer fleksible møterom som man typisk benytter som gjesterom eller en plass som dere kan benytte som egen base for alle tilknyttede aktiviteter.

Les mer »

Lounge

I vårt studio finner du en egen sittegruppe dere du og dine gjester kan koordinere og planlegge produksjonen underveis.

Les mer »

Scene

Tromsø Streaming Studio tilbyr en fleksibel scene for dine produksjoner. Uansett om du trenger en plass for fotografering, filming, livestreaming eller en konsert, kan vårt studioareal tilpasses dine behov.

Les mer »