Her kan du lære mer om våre Fasiliteter

Våre nokså fleksible fasiliteter kan selvsagt rigges og brukes på flere måter, og for at du skal lære disse å kjenne så godt som mulig har vi satt opp denne siden for å hjelpe deg med nettop det. Hvordan finner du f.eks. frem til oss på enklest mulig måte? Hvor er nærmeste parkering, og hvordan fungerer parkeringsappene. Finnes det heis, og hva med toaletter. Hva må du tenke på mtp. COVID-19 og hvor kan du henge fra deg klærne. Alt dette, og mere til, får du svar på her på denne siden. Vi ønsker at du kan mest mulig om oss før du kommer, slik at du kan bruke studietiden din mest mulig effektivt.

Lær mer om våre Fasiliteter

Toaletter

I tilknytning til vårt studio har vi to moderne toaletter som er enkelt tilgjengelig. Disse er bare noen få meter utenfor scenedørene. Toalettene har selvsagt strenge COVID-19 krav, slik at vi alle skal kunne være trygge. Både ansatte og de som deltar i produksjonen. Vi har også ytterligere fasiliteter i

Les mer »

Vårt Nye Store Studio

I vårt studio har vi alt du behøver for å gjennomføre en komplett TV produksjon med inntil 10 kamera som alle har en oppløsning på opp til 4K. Vårt studio er dessuten utstyrt med en moderne og profesjonell heldigitale lydproduksjon, avansert studiobelysning. Vi har også avansert dekor og accentbelysning for å bedre kunne fremheve din merkevare.

Les mer »