Remote standard

Fra KR. 32000,-

3,5 timer økt*

Opplev høykvalitets live-streaming med Standard Remote Studio. Plass for 4 deltagere, 2 teknikere, 4 kameravinkler. Bemannet kamera, rådgiving, studiobelysning. Legg til logo, presentasjon/notater for profesjonell publikumsopplevelse. Publiser på Facebook, Youtube, Vimeo.
Webinar på biblioteket under TIFF 2023

Opplev høykvalitets live-streaming fra hvor som helst med vårt Standard Remote Studio. Med plass for inntil 4 deltagere, 2 teknikere og 4 kameravinkler har vi alt du trenger for en profesjonell opplevelse. Med bemannet kamera, rådgiving og enkel studiobelysning sørger vi for at du ser og høres best mulig. Legg til logo på sendingen og presentasjon/notater for å gi publikum et profesjonelt inntrykk. Alle våre produksjoner kan publiseres på Facebook, Youtube og Vimeo.

Remote standard Inneholder:

Inntil 2 deltagere
2 teknikere
Inntil 4x Kameravinkler
1 bemannet kamera
1 t rådgiving
Studiobelysning
Presentasjon / notater
Logo på sending
Facebook, Youtube og Vimeo

Remote standard utvides ofte med:

Klipp & redigering
Flerkamera opptak

Interessert? Ta kontakt!

Produksjoner som passer godt i Remote standard

Remote pro

FRA KR. 55000,-
Profesjonell video- og lydproduksjon med Remote Pro: plass for 8 deltagere, 10 kameravinkler, 2 bemannede kamera, 4 teknikere, 2 timer rådgiving, full studiobelysning, presentasjon/notater med egen logo. La ekspertene ta hånd om din neste produksjon.

Express remote

FRA KR. 20000,-
Express Remote gir deg profesjonell video/strømming med vår bærbare studioenhet. 2 deltagere, 2 kameravinkler og en erfaren tekniker sørger for suksess. Legg til logo og presentasjoner, og publiser direkte til Facebook, Youtube, eller egen nettside.

Pro studio

FRA KR. 45000,-
Pro Studio gir høykvalitets lyd- og bilde for digitale produksjoner med plass for 8 deltagere og 110m2 studio areal. Få 4 teknikere, avanserte kameravinkler, bemannede kameraer, studiobelysning, presentasjoner/notater med logo, høykvalitets dekor/lys og 2 75" skjermer med budskap for en profesjonell opplevelse.

Standard studio

FRA KR. 25000,-
Opplev en profesjonell studiosesjon med Standard Studio! Inntil 4 kameravinkler, ett bemannet kamera, direkte streaming til Facebook, Youtube & Vimeo. 1 time rådgiving, studiobelysning, presentasjon/notater, logo på sendingen, medium studiodekor/lys, 75" skjerm for budskap.

Express Studio

FRA KR. 15000,-
Express Studio tilbyr en enkel og effektiv løsning for alle som ønsker å produsere høykvalitetsvideoer med en minimal innsats. Vårt kompakte studio på 35m2 og med plass til inntil 2 deltagere gir deg muligheten til å produsere profesjonelle videoer med bare en tekniker tilgjengelig.