Finn ut mer om våre mange forskjellige Produksjonstyper

Digitalt møte

Med Tromsø Streamingstudios løsning for digitalt møte, er det enkelt å holde kontakten med kolleger, samarbeidspartnere og kunder uansett hvor i verden de befinner seg. Vi sørger for høy kvalitet på både lyd og bilde.

Konferanser og foredrag

Konferanser og foredrag er viktige arrangementer for å spre budskap, informasjon og kunnskap til et stort publikum. Å ha en god opplevelse med høy lydkvalitet og en god presentasjon er derfor en nødvendighet for å nå fram til målgruppen.

Konsert

Opplev musikken på en ny måte med Tromsø Streaming Studio som din partner for å gjennomføre konserter ute på location.

Kurs

Vil du kurse dine ansatte eller dele din kunnskap med verden? Tromsø Streamingstudio har løsningene for deg. Uansett om du vil ha en tradisjonell kurssetting eller livestreame til en større publikum, vi har alt du trenger.

Lysteknikk for levende underholdning

Ønsker du å skape en visuell spektakel som vil ta ditt live arrangement til et helt nytt nivå? Hos Tromsø Streamingstudio har vi ekspertisen innen lysdesign og lysutstyr for å gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Musikkvideo

Musikkvideoer er en effektiv måte å spre musikken din på, og gi publikum en visuell opplevelse av låtene dine. Tromsø Streamingstudio tilbyr muligheten til å skape høykvalitets musikkvideoer med vårt utstyr og erfaring.

Opptak

Opptak gir deg fleksibiliteten til å forme din presentasjon til det beste. Enten du vil ha kontrollen til å omredigere en live produksjon, eller ønsker et tryggere alternativ til direkte sending, opptak gir deg muligheten.

Paneldebatt

Er det flere deltagere som skal sitte foran en forsamling, er dette en praktisk og kostnadseffektiv løsning for å gjennomføre en paneldebatt. Spesielt hvis deltagere er geografisk spredt.  

Podcast

Lydfiler i form av podcast kan være en utmerket måte å formidle forskning og undervisning på. Enten du lager et foredrag, en samtale mellom flere deltagere, opptak eller annet innhold som egner seg som lydopplevelse, kan podcast være en god måte formidle dette på.  

Politisk debatt

Politiske debatter er en viktig arena for å diskutere viktige samfunnsspørsmål og utfordringer. Tromsø Streaming Studio tilbyr en profesjonell plattform for å gjennomføre politiske debatter på en effektiv og profesjonell måte.

Presentasjon

Tromsø Streaming Studio tilbyr en profesjonell og avansert løsning for deg som vil holde en suksessfull presentasjon. Med våre moderne fasiliteter, erfaring og ekspertise, gir vi deg muligheten til å levere en imponerende presentasjon, enten i vårt studio eller på et konferanse lokale.

Pressemelding

Pressemeldinger er en viktig måte for bedrifter å kommunisere sine budskap til offentligheten. Tromsø Streaming Studio tilbyr en løsning med korte, profesjonelle produksjoner på kort varsel.

Produksjon i eget lokale

Har du et eget sted eller en location der du ønsker å produsere innhold, men mangler nødvendig utstyr og ekspertise? Tromsø Streamingstudio har løsningen for deg med vår «Produksjon i eget lokale» tjeneste. Vi tar med oss vårt profesjonelle utstyr til deg og hjelper deg med å skape imponerende innhold, uansett hvor du er.

Produksjon på hotell / venue

Skap minneverdige arrangementer med profesjonell livestreaming på hotell eller andre venues. Tromsø Streamingstudio er din pålitelige partner for å levere høykvalitets produksjon av liveinnhold direkte fra din valgte destinasjon.

Produktpromotering

Fremhev ditt produkt på en måte som gjør inntrykk på publikum med en profesjonell produktpromotering i Tromsø Streaming Studio.

Studio produksjon

Ønsker du å lage profesjonelle videoer, podcaster, eller annet innhold i et profesjonelt studio? Tromsø Streamingstudio har det du trenger for å skape imponerende produksjoner i vårt moderne og velutstyrte studio.

TV-sending

Trenger du å sende TV-programmer med høy kvalitet? Tromsø Streamingstudio har den tekniske kompetansen og erfaringen for å produsere TV-sendinger med høy kvalitet. Vi tilbyr alt fra enkle flerkameraproduksjoner til mer avanserte løsninger med interaktiv toveiskommunikasjon.

Webinar basic

Et webinar er en kjent måte å formidle en presentasjon eller workshop til mange digitale seere, enten i sanntid, som opptak, eller som del av større kurspakker. Webinar er en kombinasjon av ordene ‘web’ og ‘seminar’. Ofte blir et webinar distribuert live over nett, der publikum inviteres til å se

bedrift

Webinar for bedrifter

Har du vurdert å arrangere et webinar for din bedrift? Webinar gir en enestående mulighet til å nå ut til mange mennesker på en effektiv og kostnadseffektiv måte.