Våre studioer leies ut i blokker på 3,5 timer:

08:00-11:30

12:00-15:30

16:00-19:30

20:00-23:30

Mellom blokkene har vi en halvtimes pause for å rense og desinfisere overflater og utstyr, samt tilbakestille studioet til neste blokk. Hvis du har booket studio tid på 12:00, betyr det også at du må være der klokken 12:00. Da vil de som var der før deg ha forlatt studioet, og vi vil ha hatt tid til å rense og desinfisere. Hvis du har booket flere påfølgende blokker, trenger du ikke å forlate studioet i den halvtimen mellom blokkene.

Planlegg aldri å starte sendingen før en time etter at du har ankommet studioet. Hvis du trenger flere øvelser eller prøver, vennligst book en ekstra blokk i forveien.

Det er mulig å inkludere en test i din bookede studiotid. Du har 3 ½ timer til rådighet for det du ønsker, inkludert eventuelle tester eller prøver.  Sørg for å planlegge din test eller prøver innenfor den bookede tiden.

Lengden på strømmen din bør tilpasses innholdet. Hvis du lager en TV-semding, vil ikke mange programmer overstige en time i dag. Men, å se på en dataskjerm i mange timer kan være slitsomt, så vi anbefaler ofte å forkorte varigheten for digitale sendelser.

Men, hvis du strømmer et møte med interaktivitet som live-spørsmål og svar, eller inkluderer live videoer fra andre deler av verden, vil dette holde seerne engasjert og mindre sannsynlig å bytte bort. Så, når du velger lengden på sendingen din, vær sikker på at du tar hensyn til innholdet og målet for strømmen din.

For å unngå problem med kameraet, bør du velge klær som ikke er stripete eller grønne når du skal være i studioet. Unngå å bruke grønne klær når du skal bruke grønnskjermstudioet. Velg klær som føles behagelige og passer både for stående og sittende posisjoner. Det er også lurt å ha en sted å oppbevare den trådløse mikrofonsenderen, som en innerlomme eller et belte. Hvis du skal i kjole, ta med et belte for å sikre at senderen blir på plass.

Sminke tilpasset for et TV-studio kan gi en mer profesjonell look. Kraftige studiolys kan få deg til å se blek og blank ut. Vårt team tilbyr sminketjenester for både menn og kvinner, med en profesjonell sminkør som vil sørge for at du ser best mulig ut på sendingen.

Hvor du sender avhenger av målgruppen din. Sosiale medier er et naturlig valg hvis du vil nå alle, men for å nå dine kunder direkte kan du vurdere å integrere sendingen på din egen nettside. For en mer privat sending til en spesifikk gruppe, vil en beskyttet landingsside med innlogging være det beste valget.