her handler det om ekstra tilvalg for Sending

Vi tilbyr mange typer tilvalg til våre standard pakker. Her kan du lese mer om hvilke pakker vi tilbyr som tillegg. Vi har mange måter å tilrettelegge en produksjon på og på denne siden vil vi formidle litt om hva som er mulig å få til.

TILVALG for Sending

Grafikkpakke – identitet

I denne pakken lager vi pause/introplakat, logo/flue, tema plakat foran hvert innlegg samt sluttplakat. All grafikk lages i samarbeid med deg og blir avviklet underveis og vist som del av sendingen for å løfte helhetsinntrykket og bidra til en høyere produksjonskvalitet.

Les mer »

Avansert landingsside

Vår avanserte landingsside har alle de samme funksjonene som standard landingsside pluss funksjoner for lukke tilgang med passord eller bak betalingsmur.

Les mer »

Landingsside med din merkevare

Få din egen åpent tilgjengelige nettside hvor merkevare, fargebruk, logo og budskap for sendingen blir ivaretatt. Du kan også ha chat på denne siden uten ekstra kostnad. På denne måten kan seeren sende kommentarer og spørsmål inn til deg som gjør at alle opplever en mer interaktiv, men også mye

Les mer »

Pauseinnhold

Vi produserer høykvalitets pauseinnhold noen dager i forkant av sendingen. Dette kan være landskapsfilmer med nydelig musikk. Opptak fra bedriften eller organisasjonen, 5-på byen om din bedrift eller små koselige og verdifulle intervju med ansatte for å nevne noen eksempler.

Les mer »