Studio

Vårt studio tilbyr alt du trenger for å gjennomføre en TV produksjon med inntil 10 kameravinkler, moderne lydproduksjon, avansert studiobelysning, dekor og accentbelysning for å fremheve merkevaren. Bemanningen har mange års erfaring med liveproduksjon og profesjonell merkevarekommunikasjon. Studioet er svært fleksibelt, med inntil tre kamerasoner og tilstøtende mingleområder, og vi legger stor vekt på interaktivitet for seerne. Vi sender til alle tenkelige kanaler og kan også ordne nettløsning og interaktive elementer.

I vårt studio har vi alt du behøver for å gjennomføre en komplett TV produksjon med inntil 10 kamera som alle har en oppløsning på opp til 4K. Vårt studio er dessuten utstyrt med en moderne og profesjonell heldigitale lydproduksjon, avansert studiobelysning. Vi har også avansert dekor og accentbelysning for å bedre kunne fremheve din merkevare. Studioet er hele 200m2 og vi kan både skape intim stemning for en- eller arrangere paneldebatt med opp til 8 personer side ved side. Bemanningen vår har utført utallige produksjoner og har mange års erfaring med liveproduksjon, presis tale og det å kunne underbygge og kommunisere din merkevare på et profesjonelt vis er en selvfølgelighet for oss. Dersom du er usikker på om du ønsker å sende live, kan vi istedet gjøre opptak som både kan redigeres og poleres før publisering. Vårt studio er svært fleksibelt og kan gjenskape alt fra klassisk «Lindmo-setting» med koselige stoler, til hektisk debatt, lærerikt webinar eller en tydelig pressekonferanse. Vi kan i det samme studioarealet sette opp inntil tre kamerasoner som hver for seg kan designes og tilpasses din ønskede grafiske profil eller innhold. Vi har også nokså store og flotte mingleområder hvor man f.eks. kan sette opp sponsorstands, som igjen kan integreres i sendingen med f.eks. kamera som ‘besøker’ stand og gjør live intervju med leverandører.

Presentasjoner som Keynote eller powerpoint kan enkelt gjøres til en integrert del av sendingen, enten på skjermer i studio, som digital ovelay over eller som bilde-i-bilde, gjerne i kombinasjon med en grafisk layout som rammer inn dette hele. Vi har også informasjonsskjermer som bare de i studio kan se. Det kan være kamerautsnitt, presentasjon, nedtelling, klokke, kjøreplan eller det som måtte være nødvendig for å sikre trygghet i avviklingen. Vi sender selvsagt til alle tenkelige kanaler og kan også ordne komplett nettløsning og landingssider med betalingsfunksjon eller lukket arr. for kun inviterte deltakere. Vi legger stor vekt på å skape interaktivitet som gjør at seeren føler seg som en del av sendingen. Det være seg chat, polling, quiz for å nevne noe.    

Med dette fleksible arealet kan vi få til nærmest hva det skulle være, vi tillater oss å utfordre oss på hva vi kan få til sammen med deg – det handler aller mest om å skape minneverdige opplevelser – med flotte bilder og god lyd.