Digitalt møte

Med Tromsø Streamingstudios løsning for digitalt møte, er det enkelt å holde kontakten med kolleger, samarbeidspartnere og kunder uansett hvor i verden de befinner seg. Vi sørger for høy kvalitet på både lyd og bilde.

Våre løsninger for digitalt møte gir deg muligheten til å holde effektive møter og samarbeid uansett hvor du er. Du kan velge mellom populære plattformer som Zoom og Teams, og vi hjelper deg med å sette opp en løsning som passer dine behov. Vi har også en svært profesjonell versjon av Zoom som gir alle deltakere full HD og separat lyd og bildemiks som om de satt i vårt studio.

I tillegg til å holde ukentlige kontormøter eller check-ins med teamet ditt, kan du også bruke våre løsninger til å arrangere store konferanser, kundemøter, produktlanseringer og andre arrangementer som vil bli mer effektive i en digital setting.

Ved å velge Tromsø Streamingstudio, får du en pålitelig teknisk løsning, samt profesjonell bistand for å sikre en jevn og suksessfull gjennomføring av ditt digitale møte.

Studiopakker godt egnet for Digitalt møte

Express Studio

FRA KR. 15000,-
Express Studio tilbyr en enkel og effektiv løsning for alle som ønsker å produsere høykvalitetsvideoer med en minimal innsats. Vårt kompakte studio på 35m2 og med plass til inntil 2 deltagere gir deg muligheten til å produsere profesjonelle videoer med bare en tekniker tilgjengelig.

Standard studio

FRA KR. 25000,-
Opplev en profesjonell studiosesjon med Standard Studio! Inntil 4 kameravinkler, ett bemannet kamera, direkte streaming til Facebook, Youtube & Vimeo. 1 time rådgiving, studiobelysning, presentasjon/notater, logo på sendingen, medium studiodekor/lys, 75" skjerm for budskap.

Pro studio

FRA KR. 45000,-
Pro Studio gir høykvalitets lyd- og bilde for digitale produksjoner med plass for 8 deltagere og 110m2 studio areal. Få 4 teknikere, avanserte kameravinkler, bemannede kameraer, studiobelysning, presentasjoner/notater med logo, høykvalitets dekor/lys og 2 75" skjermer med budskap for en profesjonell opplevelse.

Remote pro

FRA KR. 55000,-
Profesjonell video- og lydproduksjon med Remote Pro: plass for 8 deltagere, 10 kameravinkler, 2 bemannede kamera, 4 teknikere, 2 timer rådgiving, full studiobelysning, presentasjon/notater med egen logo. La ekspertene ta hånd om din neste produksjon.

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM Digitalt møte