Studio produksjon

Ønsker du å lage profesjonelle videoer, podcaster, eller annet innhold i et profesjonelt studio? Tromsø Streamingstudio har det du trenger for å skape imponerende produksjoner i vårt moderne og velutstyrte studio.

Vårt studio er utstyrt med state-of-the-art teknologi og utstyr som er nødvendig for å produsere innhold av høy kvalitet. Vi har et dedikert team av erfarne teknikere og produksjonseksperter som vil veilede deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til opptak, redigering og levering av ditt ferdige innhold.
Enten du ønsker å lage et webinar, et kurs, en produktlansering, et talkshow, en musikkvideo eller en bedriftsvideo, har vi den nødvendige ekspertisen og utstyret for å hjelpe deg med å realisere din visjon.
Vårt studio er utstyrt med høykvalitets kameraer, lydutstyr, lysutstyr og andre tekniske verktøy som er nødvendige for å skape profesjonelle produksjoner.


Vi kan også hjelpe deg med å skape interaktivitet i ditt innhold, for eksempel live grafikk, animasjoner, undertekster, og mer, for å gjøre dine produksjoner mer engasjerende og underholdende.
Vårt team vil jobbe tett med deg for å forstå dine behov, målsettinger og budsjett, og skape en skreddersydd produksjonsplan som passer dine krav. Vi vil også tilby teknisk support og veiledning under hele produksjonsprosessen, for å sikre at du oppnår det beste resultatet.
Med vår studio produksjonstjeneste kan du lage innhold av høy kvalitet som vil imponere dine seere og bidra til å nå dine mål. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og få et uforpliktende tilbud. La oss hjelpe deg med å skape imponerende innhold i vårt profesjonelle studio!

Studiopakker godt egnet for Studio produksjon

Express Studio

FRA KR. 15000,-
Express Studio tilbyr en enkel og effektiv løsning for alle som ønsker å produsere høykvalitetsvideoer med en minimal innsats. Vårt kompakte studio på 35m2 og med plass til inntil 2 deltagere gir deg muligheten til å produsere profesjonelle videoer med bare en tekniker tilgjengelig.

Standard studio

FRA KR. 25000,-
Opplev en profesjonell studiosesjon med Standard Studio! Inntil 4 kameravinkler, ett bemannet kamera, direkte streaming til Facebook, Youtube & Vimeo. 1 time rådgiving, studiobelysning, presentasjon/notater, logo på sendingen, medium studiodekor/lys, 75" skjerm for budskap.

Pro studio

FRA KR. 45000,-
Pro Studio gir høykvalitets lyd- og bilde for digitale produksjoner med plass for 8 deltagere og 110m2 studio areal. Få 4 teknikere, avanserte kameravinkler, bemannede kameraer, studiobelysning, presentasjoner/notater med logo, høykvalitets dekor/lys og 2 75" skjermer med budskap for en profesjonell opplevelse.

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM Studio produksjon