TV-sending

Trenger du å sende TV-programmer med høy kvalitet? Tromsø Streamingstudio har den tekniske kompetansen og erfaringen for å produsere TV-sendinger med høy kvalitet. Vi tilbyr alt fra enkle flerkameraproduksjoner til mer avanserte løsninger med interaktiv toveiskommunikasjon.

Tromsø Streamingstudio har et stort og velutstyrt studio, perfekt for TV-sendinger med høy kvalitet. Vi kan tilby alt fra enkle flerkameraproduksjoner til mer avanserte løsninger med interaktiv toveiskommunikasjon. Hvis du har behov for å ha gjester i studio, har vi god plass og utstyr for dette. Våre erfarne teknikere vil sørge for at produksjonen blir så smidig og effektiv som mulig.

For å få mest mulig ut av din TV-sending, kan vi også tilby ekstra tjenester som lyddesign, lysdesign, kringkasting via internett, og redigering for publisering på sosiale medier. Uansett hvilke behov du har, vil vi sørge for at du får en TV-sending med høy kvalitet, som gir deg det resultatet du ønsker.

 

Studiopakker godt egnet for TV-sending

Express Studio

FRA KR. 15000,-
Express Studio tilbyr en enkel og effektiv løsning for alle som ønsker å produsere høykvalitetsvideoer med en minimal innsats. Vårt kompakte studio på 35m2 og med plass til inntil 2 deltagere gir deg muligheten til å produsere profesjonelle videoer med bare en tekniker tilgjengelig.

Standard studio

FRA KR. 25000,-
Opplev en profesjonell studiosesjon med Standard Studio! Inntil 4 kameravinkler, ett bemannet kamera, direkte streaming til Facebook, Youtube & Vimeo. 1 time rådgiving, studiobelysning, presentasjon/notater, logo på sendingen, medium studiodekor/lys, 75" skjerm for budskap.

Pro studio

FRA KR. 45000,-
Pro Studio gir høykvalitets lyd- og bilde for digitale produksjoner med plass for 8 deltagere og 110m2 studio areal. Få 4 teknikere, avanserte kameravinkler, bemannede kameraer, studiobelysning, presentasjoner/notater med logo, høykvalitets dekor/lys og 2 75" skjermer med budskap for en profesjonell opplevelse.

Express remote

FRA KR. 20000,-
Express Remote gir deg profesjonell video/strømming med vår bærbare studioenhet. 2 deltagere, 2 kameravinkler og en erfaren tekniker sørger for suksess. Legg til logo og presentasjoner, og publiser direkte til Facebook, Youtube, eller egen nettside.

Remote pro

FRA KR. 55000,-
Profesjonell video- og lydproduksjon med Remote Pro: plass for 8 deltagere, 10 kameravinkler, 2 bemannede kamera, 4 teknikere, 2 timer rådgiving, full studiobelysning, presentasjon/notater med egen logo. La ekspertene ta hånd om din neste produksjon.

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM TV-sending