Et webinar er en kjent måte å formidle en presentasjon eller workshop til mange digitale seere, enten i sanntid, som opptak, eller som del av større kurspakker. Webinar er en kombinasjon av ordene ‘web’ og ‘seminar’. Ofte blir et webinar distribuert live over nett, der publikum inviteres til å se på og følge med fra der de måtte befinne seg. I litt mer avanserte workshops deltar gjerne publikum gjennom chat og/eller video. Normalt sett har ikke deltakere på webinar kontakt med hverandre, men lytter utelukkende til arrangørens presentasjon og innhold. Webinar gjennomføres på mange forskjellige plattformer og felles for alle er at dess bedre presentasjonen er, både visuelt og lydmessig, dess bedre vil budskapet kunne formidles og effekten av innsatsen blir forbedret. Vi er alle kjent med oppkoblingsproblemer, dårlig lyd, hakkete video, støy og uønskede situasjoner rundt presentasjon og avvikling. Dette har vi full kontroll på, og sørger for at ditt budskap får maksimal effekt.

Studiopakker godt egnet for Webinar basic

Express Studio

FRA KR. 15000,-
Express Studio tilbyr en enkel og effektiv løsning for alle som ønsker å produsere høykvalitetsvideoer med en minimal innsats. Vårt kompakte studio på 35m2 og med plass til inntil 2 deltagere gir deg muligheten til å produsere profesjonelle videoer med bare en tekniker tilgjengelig.

Standard studio

FRA KR. 25000,-
Opplev en profesjonell studiosesjon med Standard Studio! Inntil 4 kameravinkler, ett bemannet kamera, direkte streaming til Facebook, Youtube & Vimeo. 1 time rådgiving, studiobelysning, presentasjon/notater, logo på sendingen, medium studiodekor/lys, 75" skjerm for budskap.

Express remote

FRA KR. 20000,-
Express Remote gir deg profesjonell video/strømming med vår bærbare studioenhet. 2 deltagere, 2 kameravinkler og en erfaren tekniker sørger for suksess. Legg til logo og presentasjoner, og publiser direkte til Facebook, Youtube, eller egen nettside.

Remote standard

FRA KR. 32000,-
Opplev høykvalitets live-streaming med Standard Remote Studio. Plass for 4 deltagere, 2 teknikere, 4 kameravinkler. Bemannet kamera, rådgiving, studiobelysning. Legg til logo, presentasjon/notater for profesjonell publikumsopplevelse. Publiser på Facebook, Youtube, Vimeo.

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM Webinar basic