Pressemelding

Pressemeldinger er en viktig måte for bedrifter å kommunisere sine budskap til offentligheten. Tromsø Streaming Studio tilbyr en løsning med korte, profesjonelle produksjoner på kort varsel.

Ved å holde pressemeldinger live eller gjøre et opptak, gir det muligheten for en å nå din målgruppe, samt at budskapet blir bevart for ettertiden. Våre studioer er ferdig rigget og klare til bruk, noe som sparer deg tid og krefter. Vi har et team av erfarne medarbeidere som kan hjelpe deg med å produsere en pressemelding som er skreddersydd til dine behov og som lever opp til dine krav til kvalitet. La oss hjelpe deg med å formidle ditt budskap på en kraftfull måte.

Studiopakker godt egnet for Pressemelding

Express Studio

FRA KR. 15000,-
Express Studio tilbyr en enkel og effektiv løsning for alle som ønsker å produsere høykvalitetsvideoer med en minimal innsats. Vårt kompakte studio på 35m2 og med plass til inntil 2 deltagere gir deg muligheten til å produsere profesjonelle videoer med bare en tekniker tilgjengelig.

Standard studio

FRA KR. 25000,-
Opplev en profesjonell studiosesjon med Standard Studio! Inntil 4 kameravinkler, ett bemannet kamera, direkte streaming til Facebook, Youtube & Vimeo. 1 time rådgiving, studiobelysning, presentasjon/notater, logo på sendingen, medium studiodekor/lys, 75" skjerm for budskap.

Pro studio

FRA KR. 45000,-
Pro Studio gir høykvalitets lyd- og bilde for digitale produksjoner med plass for 8 deltagere og 110m2 studio areal. Få 4 teknikere, avanserte kameravinkler, bemannede kameraer, studiobelysning, presentasjoner/notater med logo, høykvalitets dekor/lys og 2 75" skjermer med budskap for en profesjonell opplevelse.

Express remote

FRA KR. 20000,-
Express Remote gir deg profesjonell video/strømming med vår bærbare studioenhet. 2 deltagere, 2 kameravinkler og en erfaren tekniker sørger for suksess. Legg til logo og presentasjoner, og publiser direkte til Facebook, Youtube, eller egen nettside.

Remote standard

FRA KR. 32000,-
Opplev høykvalitets live-streaming med Standard Remote Studio. Plass for 4 deltagere, 2 teknikere, 4 kameravinkler. Bemannet kamera, rådgiving, studiobelysning. Legg til logo, presentasjon/notater for profesjonell publikumsopplevelse. Publiser på Facebook, Youtube, Vimeo.

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM Pressemelding