Presentasjon

Tromsø Streaming Studio tilbyr en profesjonell og avansert løsning for deg som vil holde en suksessfull presentasjon. Med våre moderne fasiliteter, erfaring og ekspertise, gir vi deg muligheten til å levere en imponerende presentasjon, enten i vårt studio eller på et konferanse lokale.

Ved å velge Tromsø Streaming Studio som partner for din presentasjon, får du tilgang til våre moderne teknologier, inkludert høy kvalitet lyd og lys, samt en mobil rigg som kan tas med til konferanse lokaler. Vårt studio er utstyrt med det nyeste utstyret, slik at du kan fokusere på budskapet ditt mens vi tar oss av det tekniske.

I tillegg til å være et perfekt sted for å holde presentasjoner, gir vi deg også muligheten til å nå ut til et stort publikum. Ved å strømme presentasjonen din til en online plattform, kan du nå et enda større publikum og øke din nåværende og fremtidige reach.

Så uansett om du vil levere en suksessfull presentasjon til et nært publikum, eller ønsker å nå et større publikum med ditt budskap, kan vi hjelpe deg. Kontakt oss i dag for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å levere en imponerende presentasjon.

Studiopakker godt egnet for Presentasjon

Express Studio

FRA KR. 15000,-
Express Studio tilbyr en enkel og effektiv løsning for alle som ønsker å produsere høykvalitetsvideoer med en minimal innsats. Vårt kompakte studio på 35m2 og med plass til inntil 2 deltagere gir deg muligheten til å produsere profesjonelle videoer med bare en tekniker tilgjengelig.

Standard studio

FRA KR. 25000,-
Opplev en profesjonell studiosesjon med Standard Studio! Inntil 4 kameravinkler, ett bemannet kamera, direkte streaming til Facebook, Youtube & Vimeo. 1 time rådgiving, studiobelysning, presentasjon/notater, logo på sendingen, medium studiodekor/lys, 75" skjerm for budskap.

Pro studio

FRA KR. 45000,-
Pro Studio gir høykvalitets lyd- og bilde for digitale produksjoner med plass for 8 deltagere og 110m2 studio areal. Få 4 teknikere, avanserte kameravinkler, bemannede kameraer, studiobelysning, presentasjoner/notater med logo, høykvalitets dekor/lys og 2 75" skjermer med budskap for en profesjonell opplevelse.

Express remote

FRA KR. 20000,-
Express Remote gir deg profesjonell video/strømming med vår bærbare studioenhet. 2 deltagere, 2 kameravinkler og en erfaren tekniker sørger for suksess. Legg til logo og presentasjoner, og publiser direkte til Facebook, Youtube, eller egen nettside.

Remote standard

FRA KR. 32000,-
Opplev høykvalitets live-streaming med Standard Remote Studio. Plass for 4 deltagere, 2 teknikere, 4 kameravinkler. Bemannet kamera, rådgiving, studiobelysning. Legg til logo, presentasjon/notater for profesjonell publikumsopplevelse. Publiser på Facebook, Youtube, Vimeo.

Remote pro

FRA KR. 55000,-
Profesjonell video- og lydproduksjon med Remote Pro: plass for 8 deltagere, 10 kameravinkler, 2 bemannede kamera, 4 teknikere, 2 timer rådgiving, full studiobelysning, presentasjon/notater med egen logo. La ekspertene ta hånd om din neste produksjon.

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM Presentasjon