Produksjon på hotell / venue

Skap minneverdige arrangementer med profesjonell livestreaming på hotell eller andre venues. Tromsø Streamingstudio er din pålitelige partner for å levere høykvalitets produksjon av liveinnhold direkte fra din valgte destinasjon.

Enten du arrangerer en konferanse, et seminar, en konsert eller et annet arrangement på et hotell eller en annen venue, kan vi hjelpe deg med å ta det til neste nivå med vår ekspertise innen livestreaming.
Vårt erfarne team vil jobbe tett med deg for å forstå dine behov og målsettinger, og designe en skreddersydd løsning for produksjon og streaming av ditt arrangement. Vi kan levere alt nødvendig utstyr, inkludert kameraer, lydutstyr, lysutstyr og streaming-teknologi, og sørge for at alt er rigget og klart for en profesjonell livestreamingopplevelse.
Vi tar hånd om alle tekniske detaljer, slik at du kan fokusere på å levere en minneverdig opplevelse for dine deltakere på stedet, samtidig som du når et globalt publikum gjennom livestreaming. Vi kan også integrere interaktivitet i dine livestreams, som live chat, spørsmål og svar, avstemninger og mer, for å skape engasjement og deltakelse fra dine online-seere.
Vårt team vil være tilgjengelig på stedet for å håndtere all teknisk drift og support under arrangementet, slik at du kan ha ro i sinnet og fokusere på å levere ditt arrangement. Vi kan også ta vare på opptak og redigering av innholdet, slik at du kan bruke det i markedsføring, opplæring eller andre formål etterpå.
Med vår ekspertise innen produksjon på hotell eller venue kan du utvide rekkevidden av ditt arrangement og nå et større publikum. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og få et uforpliktende tilbud. La oss hjelpe deg med å skape imponerende livestreamingopplevelser på ditt neste arrangement!

Studiopakker godt egnet for Produksjon på hotell / venue

Express remote

FRA KR. 20000,-
Express Remote gir deg profesjonell video/strømming med vår bærbare studioenhet. 2 deltagere, 2 kameravinkler og en erfaren tekniker sørger for suksess. Legg til logo og presentasjoner, og publiser direkte til Facebook, Youtube, eller egen nettside.

Remote standard

FRA KR. 32000,-
Opplev høykvalitets live-streaming med Standard Remote Studio. Plass for 4 deltagere, 2 teknikere, 4 kameravinkler. Bemannet kamera, rådgiving, studiobelysning. Legg til logo, presentasjon/notater for profesjonell publikumsopplevelse. Publiser på Facebook, Youtube, Vimeo.

Remote pro

FRA KR. 55000,-
Profesjonell video- og lydproduksjon med Remote Pro: plass for 8 deltagere, 10 kameravinkler, 2 bemannede kamera, 4 teknikere, 2 timer rådgiving, full studiobelysning, presentasjon/notater med egen logo. La ekspertene ta hånd om din neste produksjon.

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM Produksjon på hotell / venue