Politisk debatt

Politiske debatter er en viktig arena for å diskutere viktige samfunnsspørsmål og utfordringer. Tromsø Streaming Studio tilbyr en profesjonell plattform for å gjennomføre politiske debatter på en effektiv og profesjonell måte.

Gjennomføringen av politiske debatter i vårt studio gir deg muligheten til å engasjere deg med dine velgere på en kontrollert og profesjonell måte. Studioet er fullt utstyrt med alt du trenger for å sikre en suksessfull debatt, fra lyd- og lysutstyr til komfortable stoler og bord. Men ønsker du ikke å holde debatten i studio kan vi også fasilitere en debatt ute i feltet, slik at du kan komme nærmere dine velgere og diskutere de politiske spørsmålene som de bryr seg mest om. Uansett om du velger å holde debatten i studio eller ute i feltet, vil vi sørge for at du får den støtten og hjelpen du trenger for å sikre en suksessfull og minneverdig politisk debatt.

Studiopakker godt egnet for Politisk debatt

Standard studio

FRA KR. 25000,-
Opplev en profesjonell studiosesjon med Standard Studio! Inntil 4 kameravinkler, ett bemannet kamera, direkte streaming til Facebook, Youtube & Vimeo. 1 time rådgiving, studiobelysning, presentasjon/notater, logo på sendingen, medium studiodekor/lys, 75" skjerm for budskap.

Pro studio

FRA KR. 45000,-
Pro Studio gir høykvalitets lyd- og bilde for digitale produksjoner med plass for 8 deltagere og 110m2 studio areal. Få 4 teknikere, avanserte kameravinkler, bemannede kameraer, studiobelysning, presentasjoner/notater med logo, høykvalitets dekor/lys og 2 75" skjermer med budskap for en profesjonell opplevelse.

Remote standard

FRA KR. 32000,-
Opplev høykvalitets live-streaming med Standard Remote Studio. Plass for 4 deltagere, 2 teknikere, 4 kameravinkler. Bemannet kamera, rådgiving, studiobelysning. Legg til logo, presentasjon/notater for profesjonell publikumsopplevelse. Publiser på Facebook, Youtube, Vimeo.

Remote pro

FRA KR. 55000,-
Profesjonell video- og lydproduksjon med Remote Pro: plass for 8 deltagere, 10 kameravinkler, 2 bemannede kamera, 4 teknikere, 2 timer rådgiving, full studiobelysning, presentasjon/notater med egen logo. La ekspertene ta hånd om din neste produksjon.

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM Politisk debatt