Produksjon i eget lokale

Har du et eget sted eller en location der du ønsker å produsere innhold, men mangler nødvendig utstyr og ekspertise? Tromsø Streamingstudio har løsningen for deg med vår «Produksjon i eget lokale» tjeneste. Vi tar med oss vårt profesjonelle utstyr til deg og hjelper deg med å skape imponerende innhold, uansett hvor du er.

Vårt erfarne team vil komme ut til deg og sette opp alt nødvendig utstyr for å lage en profesjonell produksjon. Vi har høykvalitets kamera, lydutstyr, lysutstyr og annet teknisk utstyr som er nødvendig for å skape innhold av høy kvalitet. Vi har også ekspertise innenfor produksjonsteknikk, lyssetting, lydteknikk og annet som er nødvendig for å skape imponerende produksjoner.
Vår «Produksjon i eget lokale» tjeneste er fleksibel og tilpasses dine behov og krav. Vi kan hjelpe deg med å produsere ulike typer innhold, som for eksempel videoer, live-stream, podcaster, webinarer, og mye mer. Vi vil også tilby teknisk støtte og veiledning under hele produksjonsprosessen for å sikre at du oppnår det beste resultatet.
Etter at produksjonen er ferdig, vil vårt team demontere og ta med seg alt utstyret tilbake til vårt studio, slik at du kan fokusere på ditt innhold uten å bekymre deg for utstyret. Vi kan også ta hånd om eventuelle redigeringer og etterarbeid som er nødvendig for å levere et ferdig produkt av høy kvalitet.
Med vår «Produksjon i eget lokale» tjeneste kan du produsere innhold av profesjonell kvalitet uansett hvor du er. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og få et uforpliktende tilbud. La oss hjelpe deg med å skape imponerende innhold i ditt eget lokale med vårt profesjonelle utstyr og ekspertise!

Studiopakker godt egnet for Produksjon i eget lokale

Express remote

FRA KR. 20000,-
Express Remote gir deg profesjonell video/strømming med vår bærbare studioenhet. 2 deltagere, 2 kameravinkler og en erfaren tekniker sørger for suksess. Legg til logo og presentasjoner, og publiser direkte til Facebook, Youtube, eller egen nettside.

Remote standard

FRA KR. 32000,-
Opplev høykvalitets live-streaming med Standard Remote Studio. Plass for 4 deltagere, 2 teknikere, 4 kameravinkler. Bemannet kamera, rådgiving, studiobelysning. Legg til logo, presentasjon/notater for profesjonell publikumsopplevelse. Publiser på Facebook, Youtube, Vimeo.

Remote pro

FRA KR. 55000,-
Profesjonell video- og lydproduksjon med Remote Pro: plass for 8 deltagere, 10 kameravinkler, 2 bemannede kamera, 4 teknikere, 2 timer rådgiving, full studiobelysning, presentasjon/notater med egen logo. La ekspertene ta hånd om din neste produksjon.

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM Produksjon i eget lokale