Lydteknikk for levende underholdning

Er du klar for å levere en imponerende opplevelse til ditt publikum?

Hos Tromsø Streamingstudio kan vi hjelpe deg med å oppnå akustisk perfeksjon i ditt live arrangement. Enten det er en konsert, et teaterstykke, et foredrag eller et annet arrangement, er vår ekspertise innen lydteknikk uovertruffen.
Med vår toppmoderne lydutstyr og erfarne lydteknikere kan vi skape den optimale lydopplevelsen for ditt arrangement. Vi sørger for krystallklar lyd, balansert lydnivå og optimal mikrofonplassering, slik at hver eneste stemme og lyd når frem til publikummet på en kraftfull måte.
Våre lydteknikere er også dyktige til å tilpasse lyden etter din spesifikke sjanger, stil eller tema. 


Ikke bare kan vi sikre en fantastisk lydopplevelse for ditt live arrangement, men vi kan også ta det et steg videre ved å inkludere livestreaming-tjenester. Dette betyr at du kan nå et enda større publikum, enten det er lokalt, nasjonalt eller globalt, og gi dem muligheten til å oppleve ditt arrangement i sanntid.
Vi tilbyr også fleksibilitet i forhold til sted. Enten du ønsker å bruke vårt state-of-the-art studio, eller om du foretrekker å ha oss på et annet sted som et konsertlokale, en konferansehall eller et annet arrangementsted, kan vi tilpasse oss etter dine behov.
Gi ditt live arrangement den lydkvaliteten det fortjener, og la Tromsø Streamingstudio ta hånd om din lydteknikk. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og få et uforpliktende tilbud. La oss hjelpe deg med å levere en minneverdig lydopplevelse til ditt publikum!

Studiopakker godt egnet for Lydteknikk for levende underholdning

Express remote

FRA KR. 20000,-
Express Remote gir deg profesjonell video/strømming med vår bærbare studioenhet. 2 deltagere, 2 kameravinkler og en erfaren tekniker sørger for suksess. Legg til logo og presentasjoner, og publiser direkte til Facebook, Youtube, eller egen nettside.

Remote pro

FRA KR. 55000,-
Profesjonell video- og lydproduksjon med Remote Pro: plass for 8 deltagere, 10 kameravinkler, 2 bemannede kamera, 4 teknikere, 2 timer rådgiving, full studiobelysning, presentasjon/notater med egen logo. La ekspertene ta hånd om din neste produksjon.

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM Lydteknikk for levende underholdning