Webinar for bedrifter

Har du vurdert å arrangere et webinar for din bedrift? Webinar gir en enestående mulighet til å nå ut til mange mennesker på en effektiv og kostnadseffektiv måte.

Webinar gir en rekke fordeler sammenlignet med et seminar. For det første, kan du nå et mye større publikum enn ved et tradisjonelt seminar, da alle som har tilgang til internett kan delta. Dette åpner opp for en bredere reach, noe som kan være viktig for din bedrift. I tillegg er det mer praktisk for deltakerne, da de kan delta fra hvor som helst så lenge de har tilgang til internett.

Webinar er også en mer kostnadseffektiv løsning fordi det krever mindre logistikk og ressurser enn et seminar. Du trenger ikke å bekymre deg for transport, overnatting eller lignende for deltakerne. Samtidig kan du benytte deg av avanserte verktøy som zoom eller teams, som gir en profesjonell opplevelse for deltakerne.

Webinar er også en god løsning for en rekke ulike arrangementer, som produktlanseringer, bedriftspresentasjoner, opplæring og mye mer. Uansett hva formålet med arrangementet ditt er, kan et webinar være en god løsning.

Alt i alt gir webinar en enestående mulighet til å nå ut til mange mennesker på en effektiv og kostnadseffektiv måte, samtidig som det gir en profesjonell opplevelse for deltakerne.

Studiopakker godt egnet for Webinar for bedrifter

Pro studio

FRA KR. 45000,-
Pro Studio gir høykvalitets lyd- og bilde for digitale produksjoner med plass for 8 deltagere og 110m2 studio areal. Få 4 teknikere, avanserte kameravinkler, bemannede kameraer, studiobelysning, presentasjoner/notater med logo, høykvalitets dekor/lys og 2 75" skjermer med budskap for en profesjonell opplevelse.

Remote pro

FRA KR. 55000,-
Profesjonell video- og lydproduksjon med Remote Pro: plass for 8 deltagere, 10 kameravinkler, 2 bemannede kamera, 4 teknikere, 2 timer rådgiving, full studiobelysning, presentasjon/notater med egen logo. La ekspertene ta hånd om din neste produksjon.

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM Webinar for bedrifter