Lysteknikk for levende underholdning

Ønsker du å skape en visuell spektakel som vil ta ditt live arrangement til et helt nytt nivå? Hos Tromsø Streamingstudio har vi ekspertisen innen lysdesign og lysutstyr for å gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Vårt team av erfarne lysdesignere er dedikert til å skape den perfekte atmosfæren og visuelle effekten for ditt arrangement. Vi kan skreddersy lysdesignet etter din sjanger, stil eller tema, og bruke en rekke lyskilder, effekter og farger for å skape en imponerende visuell opplevelse for ditt publikum.
Vårt toppmoderne lysutstyr er av høyeste kvalitet, og vi er alltid oppdatert med de nyeste teknologiene og trendene innen lysdesign. 


Vi kan også inkludere dynamisk lyskoreografi, synkronisert med musikken eller andre visuelle elementer, for å skape en visuell opplevelse som virkelig vil imponere ditt publikum. Enten det er en konsert, et teaterstykke, en konferanse eller et annet live arrangement, kan vi hjelpe deg med å lage et visuelt showstopper.
I tillegg til å skape et imponerende lysdesign for ditt live arrangement, kan vi også inkludere livestreaming-tjenester, slik at du kan nå et større publikum. Uansett om det er lokale eller globale seere, kan vi sørge for at ditt arrangement blir sett i sanntid, og at lysdesignet blir optimalt overført til skjermene.
Enten du ønsker å bruke vårt toppmoderne studio eller har behov for lysdesign på et annet sted, kan vi tilpasse oss etter dine ønsker og behov. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og få et uforpliktende tilbud. La oss hjelpe deg med å skape en visuell opplevelse som vil bli husket av ditt publikum i lang tid!

Studiopakker godt egnet for Lysteknikk for levende underholdning

Express remote

FRA KR. 20000,-
Express Remote gir deg profesjonell video/strømming med vår bærbare studioenhet. 2 deltagere, 2 kameravinkler og en erfaren tekniker sørger for suksess. Legg til logo og presentasjoner, og publiser direkte til Facebook, Youtube, eller egen nettside.

Remote pro

FRA KR. 55000,-
Profesjonell video- og lydproduksjon med Remote Pro: plass for 8 deltagere, 10 kameravinkler, 2 bemannede kamera, 4 teknikere, 2 timer rådgiving, full studiobelysning, presentasjon/notater med egen logo. La ekspertene ta hånd om din neste produksjon.

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM Lysteknikk for levende underholdning