Musikkvideo

Musikkvideoer er en effektiv måte å spre musikken din på, og gi publikum en visuell opplevelse av låtene dine. Tromsø Streamingstudio tilbyr muligheten til å skape høykvalitets musikkvideoer med vårt utstyr og erfaring.

I Tromsø Streamingstudio har vi alt du trenger for å lage en musikkvideo som fanger oppmerksomheten til publikum. Våre erfarne teknikere sørger for at du får den beste lyd- og lysopplevelsen, mens våre lysdesignere sørger for at bildene ser fantastisk ut. Du kan velge mellom ulike scener og kulisser for å skape det visuelle uttrykket du ønsker. Vi kan også hjelpe deg med redigering og post-produksjon for å sikre at musikkvideoen din er ferdig til å bli vist på alle plattformer. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å nå publikum med din musikk.

Studiopakker godt egnet for Musikkvideo

Pro studio

FRA KR. 45000,-
Pro Studio gir høykvalitets lyd- og bilde for digitale produksjoner med plass for 8 deltagere og 110m2 studio areal. Få 4 teknikere, avanserte kameravinkler, bemannede kameraer, studiobelysning, presentasjoner/notater med logo, høykvalitets dekor/lys og 2 75" skjermer med budskap for en profesjonell opplevelse.

Remote pro

FRA KR. 55000,-
Profesjonell video- og lydproduksjon med Remote Pro: plass for 8 deltagere, 10 kameravinkler, 2 bemannede kamera, 4 teknikere, 2 timer rådgiving, full studiobelysning, presentasjon/notater med egen logo. La ekspertene ta hånd om din neste produksjon.

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT OM Musikkvideo